Skip links

HYTTEVELD

Ølsjolitoppen

Een plek om verliefd
op te worden

ØLSJOLITOPPEN

Valdres

Op drie uur rijden ten noorden van Oslo ligt dit prachtig gelegen hytteveld bij Valdres. Van de groene valleien in het zuiden tot de bergketen Jotunheimen in het noorden.

Natuurliefhebbers vinden in Valdres, Noorwegen, een betoverend landschap waar de flora en fauna samenkomen in een harmonieus schouwspel van schoonheid. Deze regio, gelegen in het hart van Noorwegen, wordt gekenmerkt door majestueuze bergen, uitgestrekte bossen, kristalheldere meren en kabbelende rivieren. De overvloedige natuurlijke rijkdommen trekken natuurliefhebbers en avonturiers van over de hele wereld aan.

De flora in Valdres is divers en opmerkelijk. Het gebied herbergt uitgestrekte bossen met een overvloed aan naaldbomen, waaronder sparren en dennen, die de bergen bedekken en zorgen voor een schilderachtig groen tapijt. Tijdens de zomermaanden komen de valleien tot leven met een overvloed aan wilde bloemen, waaronder kleurrijke orchideeën, lupines en bergbloemen die langs de wandelpaden bloeien. Het contrast tussen de groene bossen en de levendige bloemenpracht creëert een adembenemend landschap dat fotografen en kunstenaars inspireert.

Valdres herbergt ook een verscheidenheid aan wilde dieren die gedijen in de ongerepte natuur. In de bergen kunnen avonturiers vaak rendieren tegenkomen, grazend op de sappige vegetatie. De rivieren en meren herbergen een overvloed aan vis, zoals forel en zalm, wat de regio aantrekkelijk maakt voor sportvissers. Langs de oevers kunnen bezoekers wilde eenden, zwanen en andere watervogels observeren die hun thuis vinden in de rustige wateren.

“Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring weten we elke wens te vertalen naar een uniek ontwerp volledig op maat.”

Noors droomhuis bouwt op Ølsjølitoppen

ØLSJOLITOPPEN

Locatie hyttefelt

Ølsjølitoppen is een nieuw hyttegebied met ruim 100 grondstukken die gelegen zijn op 1000 meter hoogte in Etnedal (Valdres). Hier kunt u genieten van ongerepte natuur en allerlei buitenactiviteiten in een gevarieerde bergomgeving. In de winter zijn er  oneindig veel kilometers langlaufloipes geprepareerd en kunt u met de sledehonden mooie tochten maken in het sprookjesachtige witte landschap.

Het naburige gebied is Nationaal Park Langsua met bos en bergtoppen tot 1600 meter en vele meren. In Langsua ziet u rendieren en arenden en haalt u bergforel uit de meren en rivieren. Wanneer de rendieren worden verplaatst om te grazen, trekken ze aan uw voordeur voorbij, een spectaculair jaarlijks fenomeen.

Kortom een uitzonderlijk mooi gelegen gebied dat exclusiviteit dichtbij de natuur reflecteert.

ØLSJOLITOPPEN

Specificaties

Oppervlakte hytteveld:                

490 hectare         

Gemiddelde oppervlakte kavels:

1000 m2         

Beschikbare kavels

38

Beschikbare kavels aan het water

0

Beschikbare kavels op de berg

38

Golfbaan in de omgeving:

Nee

Skivoorzieningen in de omgeving:

Ja

Basisvoorzieningen:

30 km

ØLSJOLITOPPEN

Bereikbaarheid

Dit hytteveld is een gloednieuw juweeltje in Valdres. Valdres is een natuurlijke schat in Noorwegen, waar de prachtige flora en fauna een uitnodiging vormen voor avonturiers, natuurliefhebbers en fotografen om de overweldigende schoonheid van dit betoverende landschap te ontdekken.

Met het openbaar vervoer naar Olsolitoppen is een avontuur. Met verschillende diensten kom je bij Fagernes.

De trein is geen optie om naar Oslolitoppen te gaan.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Oslo Gardemoen Airport. Vanaf daar is een auto huren de beste optie.

Alle bewoners van Olsjolitoppen komen met eigen vervoer. Vanaf Oslo is het 199 km rijden.

LAAT JE INSPIREREN

Ontdek jouw ideale woning

Een eigen, houten droomhuis in het prachtige Noorwegen. Om belevenissen te creëren of als waardevolle investering. Of een combinatie van avonturen beleven in Noorwegen met investeren in Noorwegen. En dat op jouw ideale plek in Noorwegen. Misschien ben je je nog aan het oriënteren? Of wil je weten wat er allemaal mogelijk is wat betreft stijl, model, indeling en afwerking? Ontdek hier de verschillende mogelijkheden en voorbeelden van droomhuizen in Noorwegen.

ØLSJOLITOPPEN

Zien en doen

Voorzieningen?

Binnen 60 minuten rijden:

  • Supermarkten
  • Hotels
  • Musea
  • Langlaufen
  • Ski faciliteiten en pistes

Cultuur?

Naast de prachtige natuur heeft Ølsjolitoppen ook een rijke geschiedenis en cultuur. In de omgeving zijn veel oude boerderijen en kerken te vinden die dateren uit de middeleeuwen en de vroege moderne tijd. Er zijn ook talloze musea en tentoonstellingen die het leven en de cultuur van de lokale bevolking laten zien. 

To do?

Ølsjolitoppen ligt ca. 200 km boven Oslo. Sneeuwgarantie in de winter en aangenaam koel in de zomer.

De omgeving is adembenemend mooi en biedt talloze mogelijkheden voor outdooractiviteiten zoals wandelen, mountainbiken en in de winter skiën en langlaufen.

Wie?

Ølsjolitoppen is geliefd bij mensen die op zoek zijn naar rust, stilte. Samen met gezin, kinderen en/ of kleinkinderen heerlijk tot rust komen omringt met schone natuur en schone lucht.

Als je op zoek bent naar exclusiviteit dichtbij de natuur om te ontspannen, te genieten van flora en fauna dan ben je op Ølsjolitoppen aan het juiste adres.

Ølsjolitoppen

Impressie galerij

"Met veel plezier en liefde ontwerpen en verwerkelijken we jouw droomhuis."

ØLSJOLITOPPEN

Kavel kaart

Alle kavels liggen genivelleerd in het terrein met vrij uitzicht op de omringende bergen.

Ja, ik wil meer informatie over mijn droomhuis in Noorwegen.

Vertel mij meer over de mogelijkheden

Je krijgt binnen 24u een reactie

Noors droomhuis maakt gebruikt van cookies voor een complete ervaring.