Skip links

MODEL

Gaupefjell

Een plek om te leven,

genieten en te beleven.

GAUPEFJELL

Prachtig, mooi
en majestueus

Gaupefjell ( Lynx op de berg) is een groot en ruim opgezette woning met alle kenmerken en details die je mag verwachten van een Noors droomhuis.

Via de ruime hal kom je in de grote woonkamer met luxe open keuken waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht door de grote raampartij.

Op de begane grond zijn tevens drie ruime slaapkamers een badkamer met sauna gesitueerd. Tevens vind je op de begane grond een technische ruimte en een berging.

Via de trap kom je bij de tweede woonkamer. Een mooie plek om je even terug te trekken. Tevens zijn er twee slaapkamers en een badkamer gesitueerd op de eerste verdieping.

Kortom het perfecte droomhuis om te genieten met het gehele gezin.

Begane grond: Woonkamer, keuken/eetkamer, 3 slaapkamers, badkamer met sauna, toilet, wasruimte en entree.

Eerste verdieping: Woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers.

GAUPEFJELL

Specificaties

T-BRA: 159 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2 + wc + Sauna
1e verdieping: 41 m2
Terras: 58 m2

Er zijn veel mooie foto’s van deze tweede woning als je verder naar beneden scrolt, maar op dit moment bevind je je in het hart van alle informatie die je zoekt. Afmetingen, kamerindeling en informatie over de leveringsspecificaties.

Bij het kiezen van een model begrijpen we dat er veel factoren moeten worden overwogen, zowel praktisch als esthetisch. We weten dat informatie belangrijk is om al je vragen te beantwoorden! Daarom hebben we zoveel mogelijk hier verzameld.

Neem een kijkje in dit model Gaupefjell met onze interne panoramaweergave, bekijk de architectentekening of bekijk de plattegrond in 3D. Als je meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

GAUPEFJELL IMPRESSIE

Galerij exterieur droomhuis Gaupefjell

Hier tonen we foto’s van een gerealiseerde variant van model Gaupefjell. Het exterieurontwerp vormt een perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap met een moderne strakke uitstraling, grote raamoppervlakken en doordachte plattegronden. Volledig naar wens gebouwd.

GAUPEFJELL IMPRESSIE

Galerij interieur droomhuis Gaupefjell

Noors Droomhuis interieur is de keuze voor wie op maat gemaakte kwaliteitsmeubels wil hebben volgens dezelfde hoge standaard als je Noorse Droomhuis en alles op tijd wil laten produceren en leveren voor de verhuizing.

Investeren in Noorwegen Storodde; locaties eigen droomhuis

GAUPEFJELL

De ideale plek

Misschien heb je al een plot in Noorwegen. Of ben je nog op zoek naar de ideale plek voor jouw droomhuis. Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring. Wij kennen namelijk de regio’s, de bijzondere plekjes en de (on)mogelijkheden van het bouwen van een houten huis in Noorwegen.

6 redenen om met ons droomhuis Gaupefjell te bouwen

  • We leveren standaard een fundering met 30 cm isolatie als onderdeel van de standaardlevering. Samen met de ondervloer met nog eens 5 cm isolatie zorgt dit voor uitzonderlijk warme houten vloeren waar geen vloerverwarming nodig is.

  • Onze woningen hebben een hoogwaardige buitenafwerking als standaard. De ramen zijn aan de buitenkant bekleed met aluminium (binnenkant is hout), de gevelbekleding is twee keer gebeitst en we gebruiken kebony terrasplanken. Ons exclusieve signature-paneel met massieve houten details en turf is uiteraard inbegrepen.

  • Onze woningen worden optioneel geleverd met moderne ambachtelijke meubels. Voor onze standaardmodellen hebben we een doordachte meubelcatalogus samengesteld die we graag met jullie delen. De optionele levering omvat onder andere een keuken, badkamermeubilair, bedden, kledingkasten en commodes.

  • De interne oppervlakken zijn voorbehandeld en we leveren optioneel: Massieve eikenhouten vloer van 180 mm breed, betegelde vloeren van 60×60 cm, volledig betegelde badkamer met designafvoer, moderne open haard, zwarte schakelaars/stopcontacten (Elko Plus), lampenpakket met moderne zwarte lampen en spots, en een hoogwaardige loodgietersinstallatie met onder andere een wandtoilet en regendouche.
 
  • Om de hoogste kwaliteit te waarborgen wat betreft locatie, uitzicht en zon, omvat onze standaard levering het ontwerpen van de hut op het terrein met 3D-visualisatie als eindresultaat.
 
  • Wij nemen 100% projectverantwoordelijkheid, het gehele bouwproces vind bij ons onder één dak plaats. Dit betekent dat jullie één contract afsluiten met noorsdroomhuis voor de complete levering, en je hebt één contactpersoon die je begeleidt tot aan de oplevering van jullie droomhuis. Op deze manier kunnen we de beste garanties bieden en een prettig bouwproces garanderen. Precies zoals het hoort te zijn!

Ja, ik wil meer informatie over mijn droomhuis in Noorwegen.

Vertel mij meer over de mogelijkheden

Je krijgt binnen 24u een reactie

Noors droomhuis maakt gebruikt van cookies voor een complete ervaring.