Skip links

HYTTEVELD

Storodde

Een plek om verliefd
op te worden

Investeren in Noorwegen Storodde; locaties eigen droomhuis

STORODDE

Klein Noorwegen

De regio Telemark is een erg populaire vakantiebestemming in Noorwegen. Zeker in de omgeving van Vrådal. De regio wordt ook wel omschreven als klein Noorwegen omdat het rijk is aan fjorden, bergen, bossen en verkwikkende meren. In het zuidwesten van de regio Telemark gelegen aan het Vråvatn meer ligt een prachtig schiereiland, Storodde.

“Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring weten we elke wens te vertalen naar een uniek ontwerp volledig op maat.”

Noors droomhuis bouwt op Storodde

STORODDE

Locatie hyttefelt

Alle kavels liggen genivelleerd in het terrein met vrij uitzicht op het meer. Het Vråvatn staat in directe verbinding met het Nisser, één van de mooiste meren van Noorwegen.

De Hægefjell en de Roholtsfjell zijn twee nabijgelegen, schitterende bergen. Op 12 km afstand ligt het skigebied ‘Vrådal Panorama Skisenter’ en de golfbaan.

Het schiereiland staat ’s zomers vol met bosbessen, frambozen en cranberries (tyttebær). Heerlijk genieten van zelfgemaakte jam geplukt uit eigen ” tuin” .

STORODDE

Specificaties

Oppervlakte hytteveld:                

447 hectare         

Gemiddelde oppervlakte kavels:

1230 m2         

Beschikbare kavels

18

Beschikbare kavels aan het water

2

Beschikbare kavels op de berg

16

Golfbaan in de omgeving:

Ja

Skivoorzieningen in de omgeving:

Ja

Basisvoorzieningen:

8 km

STORODDE

Bereikbaarheid

Het schiereiland Storodde ligt tussen Vrådal (18 km) en Vråliosen (6 km). Per auto 179 km van Kristiansand en 207 km van Oslo. Dankzij de goede bereikbaarheid neemt het toerisme al jaren toe en daarmee ook de vraag naar vakantiewoningen in deze omgeving.

Er vertrekken elke dag bussen vanuit de grote steden, Oslo, Bergen, Sandefjord en Skien naar Seljord. Er rijd een lokale bus vanuit Seljord naar Vrådal en een bus vanuit Vrådal richting Vråliosen op vier km van het schiereiland.

Met bepakking goed te wandelen en bovendien is de kans groot dat je een lift krijgt van een lokal naar Storodde.

In Bø ligt het dichtsbijzijnde treinstation, 60 km van Vrådal. Met de trein duurt het ongeveer 2 uur van Oslo naar Bø. Vanuit Bø is er een busdienst naar Vrådal. Vanuit Vrådal is opgehaald worden ook een goede optie.

De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Torp Sandefjord Airport en Kristiansand Airport. Beide liggen op ongeveer 160 km van Vrådal. Er rijden bussen van Oslo en Sandefjord naar Vrådal.

De meeste bewoners komen met eigen vervoer. Vanaf Kristiansand langs Vrådal is dat 179 km en vanaf Oslo ook lang Vrådal is het 207 km.

“Noorse Droomhuizen realiseren is onze specialiteit”

STORODDE

Zien en doen

Voorzieningen?

Binnen 20 minuten rijden:

  • Supermarkten
  • Hotels
  • Musea
  • Golfbaan
  • Ski faciliteiten en pistes

Cultuur?

Naast de prachtige natuur heeft de omgeving ook een rijke geschiedenis en cultuur. In de omgeving zijn veel oude boerderijen en kerken te vinden die dateren uit de middeleeuwen en de vroege moderne tijd.

Er zijn ook talloze musea en tentoonstellingen die het leven en de cultuur van de lokale bevolking laten zien. Zowel in de richting van Vrådal als de richting van Dalen op.

To do?

Het schiereiland ligt ca. 100 km van de zuidoostkust van Noorwegen. De beroemde Hardangervidda en de bergrug rond het Setesdal liggen op 2 uur rijafstand. Gezien de ligging ten oosten van deze bergrug heeft het gebied een mild vakantievriendelijk klimaat. Sneeuwzeker in de winter en aangenaam warm in de zomer.

De omgeving is adembenemend mooi en biedt talloze mogelijkheden voor outdooractiviteiten zoals vissen, kajakken, zwemmen, wandelen, mountainbiken en in de winter skiën en langlaufen in Vrådal skicenter.

Wie?

Storodde is geliefd bij mensen die op zoek zijn naar rust, stilte. Samen met gezin, kinderen en/ of kleinkinderen heerlijk tot rust komen omringt met schone natuur en schone lucht.

Als je op zoek bent naar exclusiviteit dichtbij de natuur om te ontspannen, te genieten van flora en fauna dan ben je op Storodde aan het juiste adres.

STORODDE

Impressie galerij

STORODDE

Kavel kaart

1e deel

In het eerste gebied zijn nog 3 plots beschikbaar.

2e deel

In het tweede gebied zijn nog 15 plots beschikbaar. De plots 4 en 5 zijn de enige plots die over zijn die aan het water liggen. Alle overige plots kijken uit op Vråvatn meer in de richting van ofwel Vrådal in het oosten ofwel Vråliosen in het westen.

Ja, ik wil meer informatie over mijn droomhuis in Noorwegen.

Vertel mij meer over de mogelijkheden

Je krijgt binnen 24u een reactie

Noors droomhuis maakt gebruikt van cookies voor een complete ervaring.