Skip links

MODELLEN 2024

Droomhuis
op maat

Ieder huis dat we bouwen is uniek en volledig ontworpen naar de wensen van onze opdrachtgevers. Toch maken we gebruik van bepaalde modellen. Dit doen we om een beter uitgangspunt te creëren in de oriëntatiefase. Met name als je nog geen duidelijke voorkeur hebt voor een modeltype en/ of andere voorkeuren, kan dit je enorm helpen.

Natuurlijk moeten we ons op het gebied van ontwerp en architectuur houden aan de richtlijnen die gelden vanuit de gemeente, maar wat betreft modeltype, bouwstijl en de uiteindelijke indeling van jouw ideale droomhuis is bijna alles mogelijk. Onze volledig op maat gemaakte droomhuizen kunnen op je eigen kavel worden gebouwd.

De huizen zijn ontwikkeld met vele jaren ervaring. We luisteren voortdurend naar feedback van onze clientèle om alle aspecten van elk model te verbeteren. Bij ons ligt de nadruk op kwaliteit boven kwantiteit. Om die reden vind je op deze pagina de zes modellen die we gekozen hebben om dit jaar als basis te dienen voor jouw droomhuis, de dimensies en inrichting zijn volledig naar wens aan te passen.

Alle modellen combineren estethiek met moderne functies, materialen en details van deze tijd. In de 20 jaar dat we droomhuizen realiseren hebben we al vele verschillende modellen gebouwd. We bouwen zowel houtstapelbouw als houtskeletbouw droomhuizen. Heb je een ander model in gedachte als droomhuis? Neem contact op!

Investeren in Noorwegen met model Nisseheim

JOUW EIGEN DROOMHUIS

Nisseheim

Nisseheim is een groot en praktisch droomhuis met ruimte voor een groot gezin, geheel gelijkvloers. Bij dit droomhuis kom je binnen in het midden met een ruime hal.

In het rechtergedeelte zijn een ruime woonkamer en leefkeuken. De linkerzijde is voorzien van vier ruime slaapkamers met twee luxe badkamers en een sauna. De woonkamer, keuken en slaapkamers hebben allemaal volledige plafondhoogte, wat zorgt voor een fantastisch ruimtegevoel.

Optioneel is het mogelijk om boven de slaapvertrekken een hems ( zolder) te realiseren. Deze droomwoning past op de meeste kavels en is geschikt voor een groot gezin.

SPECIFICATIES

T-BRA:                 130 m2

Slaapkamers:          4

Badkamer:               2 + sauna

Terras:                    50 m2

Optioneel:              Hems

JOUW EIGEN DROOMHUIS

Gaupefjell

Gaupefjell ( Lynx op de berg) is een groot en ruim opgezette woning met alle kenmerken en details die je mag verwachten van een Noors droomhuis.

Via de ruime hal kom je in de grote woonkamer met luxe open keuken waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht door de grote raampartij.

Op de begane grond zijn tevens drie ruime slaapkamers een badkamer met sauna gesitueerd. Tevens vind je op de begane grond een technische ruimte en een berging.

Via de trap kom je bij de tweede woonkamer. Een mooie plek om je even terug te trekken. Tevens zijn er twee slaapkamers en een badkamer gesitueerd op de eerste verdieping.

Kortom het perfecte droomhuis om te genieten met het gehele gezin.

SPECIFICATIES

T-BRA:                  159 m2

Slaapkamers:           5

Badkamer:               2 + WC + sauna

1e verdieping:        41 m2

Terras:                    58 m2

JOUW EIGEN DROOMHUIS

Fjellpryd

Fjellpryd ( de trots van de berg) is een model dat zeer efficiënt is ingedeeld en goed te plaatsen is op de meeste perceeltypen.

Via de hal loop je rechtdoor zo het panoramisch uitzicht in de woonkamer en open woonkeuken tegemoet. De hal geeft tevens toegang tot de beide slaapkamers en de badkamer op de begane grond.

Via de trap kom je bij de tweede woonkamer op de eerste verdieping en de twee slaapkamers. Dit droomhuis kan geplaatst worden op lange en brede kavels.

SPECIFICATIES

T-BRA:                  155 m2

Slaapkamers:           4

Badkamer:               2

1e verdieping:        42 m2

Terras:                    46 m2

Investeren in Noorwegen met een grote woning

JOUW EIGEN DROOMHUIS

Størefjell

Størefjell ( grote berg) is ons grootste droomhuis op de site. Geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een werkelijk indrukwekkend droomhuis met een vloeroppervlak van bijna tweehonderd vierkante meter.

Hier ligt de nadruk op grote en ruime kamers en een aangename sfeer om te recreën. Naast de ruime woonkamer met prachtige openhaardpartij en grote leefkeuken zijn er beneden vier ruime slaapkamers en twee badkamers gesitueerd.

Optioneel kan er ruimte gemaakt worden voor een sauna. Via de open trap in de woonkamer bereik je de ruime woonkamer op de eerste verdieping en de twee ruime slaapkamers en badkamer.

Kortom een grote ruime woning waar royaal 11 volwassenen kunnen verblijven. Dit model is geschikt voor de grotere kavels.

SPECIFICATIES

T-BRA:                 194 m2

Slaapkamers:          6

Badkamer:               3 + WC

1e verdieping:        51 m2

Terras:                    88 m2

Investeren in Noorwegen Storodde; locaties eigen droomhuis

Zo vind je de ideale plek

Misschien heb je al een kavel in Noorwegen. Of ben je nog op zoek naar de ideale plek voor jouw droomhuis. Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring. Wij kennen namelijk de regio’s, de bijzondere plekjes en de (on)mogelijkheden van het bouwen van een houten huis in Noorwegen.

Noors Droomhuis Houtstapelbouw

JOUW EIGEN DROOMHUIS

Lille Bjørn

Lille Bjørn ( kleine beer) is een schattig knus droomhuisje met verrassend veel inhoud. Bij binnenkomst kom je in de centrale hal, deze biedt toegang tot een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met apart toilet en de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping zijn een hal, twee slaapkamers met ruimte voor een tweepersoonsbed en een kleine opslag gesitueerd. Kortom dit droomhuisje biedt ruimte voor vier volwassenen.

SPECIFICATIES

T-BRA:                  75 m2

Slaapkamers:           3

Badkamer:               1

1e verdieping:        23 m2

Terras:                    47 m2

JOUW EIGEN DROOMHUIS

Støre Bjørn

Støre Bjørn ( grote beer) is een groot droomhuis. Geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een droomhuis met veel vloeroppervlak en veel mogelijkheden. De nadruk ligt op luxe en ruimte.

De ingang ligt links waarna je via de ruime hal in de grote woonkamer komt. In de woonkamer valt direct de grote glaspartij op waardoor je van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Naast de woonkamer bevindt zich een open keuken. Tevens zijn er op de begane grond twee slaapkamers, een ruime badkamer met sauna gesitueerd. De tweede verdieping beschikt over vijf ruime slaapkamers, een hal en een badkamer.

Kortom een grote ruime woning waar royaal 11 volwassenen kunnen verblijven. Dit model is geschikt voor de grotere kavels.

SPECIFICATIES

T-BRA:                 186 m2

Slaapkamers:          7

Badkamer:               2 + WC + sauna

1e verdieping:        74 m2

Terras:                    77 m2

JOUW EIGEN DROOMHUIS

Meubilair

Onze productie van droomhuizen en meubels onder één dak is uniek in Nederland en zorgt voor een totaaloplossing met focus op de hoogste kwaliteit.

Zo kun je een volledig ingericht en compleet Noors droomhuis verwerkelijken. Waarin alles op maat is gemaakt volgens jouw wensen.

We hanteren vier stijlen. Modern, Tradtional, Flat en Modern Flat

"Met veel plezier en liefde ontwerpen en verwerkelijken we jouw droomhuis."
Noors Droomhuis meubilair op maat

MODERN OF TRADITIONEEL

Ontdek jouw
bouwstijl

HOUTSKELETBOUW

Modern, duurzaam en stijlvol.

Houtskeletbouw is speciaal voor mensen die een tweede huis in Noorwegen gaan bouwen en een duurzaam, energie-efficiënt karakter willen combineren met het warme karakter van hout.

HOUTSTAPELBOUW

Traditioneel, rustiek en warm.

Deze vorm van bouwen biedt tal van voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor moderne huizenbouw, zelfs in een tijdperk waarin andere bouwmaterialen beschikbaar zijn.

 

DIT ZEGGEN KLANTEN

Ervaringen

Wij zijn trots op het werk dat we leveren. Daarom delen we graag de ervaring van onze klanten.

Henk en Amanda

DROOMHUIS OPGELEVERD VOORJAAR 2017

“Door het goede contact hadden we binnen korte tijd de plek in het bos voor de ‘hytte’ van onze dromen gevonden.”

Karin en Eugene

DROOMHUIS OPGELEVERD ZOMER 2009

“Noors Droomhuis heeft ervoor gezorgd dat hele proces en begeleiding tiptop in orde was gedurende de periode tot oplevering van onze hytte. Ook konden we ze altijd bereiken als we met vragen en of ideeën zaten.”

Renee en Remco

DROOMHUIS OPGELEVERD ZOMER 2023

“Investeren in Noorwegen met vakantievastgoed is een combinatie van zelf genieten, anderen (mee) laten genieten en bij voorkeur ook inverdienen op de investering.”

Hetty en Marcel

DROOMHUIS OPGELEVERD ZOMER 2023

“Fijne samenwerking en een prachtig eindresultaat!”

Ja, ik wil meer informatie over mijn droomhuis in Noorwegen.

Vertel mij meer over de mogelijkheden

Je krijgt binnen 24u een reactie

Veel gestelde vragen

Wanneer je een huis wilt kopen in Noorwegen, dan is dat een ideale plek om mooie belevenissen mee te maken. Een droomhuis in Noorwegen kan ook een interessante investering zijn. Wat jouw redenen ook zijn om een droomhuis kopen in Noorwegen: het is een hele stap, waarbij veel op je afkomt. Krijg antwoorden op veel gestelde vragen.

Noors droomhuis maakt gebruikt van cookies voor een complete ervaring.